Зодия Водолей е добре да посети профилактично лекаря си. Ето и

...
Зодия Водолей е добре да посети профилактично лекаря си. Ето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 29 април понеделник: Да отиде на лекар зодия

Зодия Водолей е добре да посети профилактично лекаря си. 

Ето и хороскопа на

Овен

Много по-лесно ще Ви бъде да постигнете триумф, в случай че се вслушвате не в непознатите препоръки, а разчитате на личния си здрав разсъдък. Макар и на обкръжаващите разсъжденията Ви да наподобяват много странни, развиването на събитията ще покаже, че сте избрали правилния път. Денят е изключетелно подобаващ за независима работа над някакви креативен планове. Не се разстройвайте за дреболии. Ако съумеете да запазите положителното си въодушевление, връзките Ви с околните ще „ вървят ” по най-хубавия метод. Вероятни са приятни сърпрайзи и знаци на внимание, които ще Ви зарадват.

Телец

Днес ще бъдете в комплицирано състояние: ще се наложи да извършите избор сред личните си настоятелен ползи, и помощта на приятелите. Ще чуете доста молби, на които ще е мъчно да откликнете, само че и не би трябвало да им отговорите с отвод. Опитите Ви да прехвърлите личните си грижи на непознат тил, надали ще доведат до нещо положително, защото помощниците Ви са прекомерно малко, а положителни и надеждни съвсем нямате. Това, на което можете да разчитате през днешния ден, е разбирането от страна на обичания човек. Може и да не сте намерили своята „ половинка ”, само че хората, на които ще попадате през днешния ден, ще са извънредно несъответствуващи...
 

Близнаци

Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
 

Рак

Днес Вашия обичан човек няма да желае да се вслуша в това, каквото му говорите. На него ще му се коства, че и по този начин Ви схваща от половин дума, въпреки че всичко ще бъде напълно не по този начин, а дори малко и на назад. Постарайте се да достигнете до него по някакъв метод.
 

Лъв

Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение - мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.
 

Дева

Денят е доста подобаващ за сантиментални и настоятелен срещи. В връзките може да се деянията като благонадежден и сензитивен сътрудник, който усеща настроението на своя обичан човек и се стреми да направи по този начин, че да му е прелестно. Вероятни са нови сантиментални запознанства, а при към този момент същетвуващите, предстоят удобни промени. В деловото другарство ще бъдете показани от авторитетен човек, който ще Ви даде освен доста познания и опит, само че и „ рамо ”.
 

Везни

Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
 

Скорпион

Очевидно през днешния ден за представителите на Вашия зодиакален знак ще настане време, да се заемат шопинг. Май запасите в хладилника са нещо на изчерпване?... Само че звездите поучават, да не се престаравате. Има опсност да се снабдите с храни с изтичащ период на валидност, или с неприятното въодушевление на съпровождащите Ви лица....
 

Стрелец

Не всичко се подрежда по този начин удачно, както би Ви се желало. Днес Стрелците се оказват жертва на личната си несъобразителност и наивност. Хората, с които представителите на знака са били изцяло откровени, са подготвени да употребяват получената информация за лични ползи. Възможни са съществени проблеми в връзките с приятелите - натрупали са се не малко несъгласия и различия, с които е много мъчно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и елементарно се поддавате на провокации, тъй че не би трябвало да разчитате на това, че денят ще премине умерено.
 

Козирог

Днес би трябвало да намерите най-малко минутка за прям диалог със своя обичан човек. Този диалог може да се покаже по- резултатаен от другите подмятания, закани или опити да докажете нещо с дейности или отстъпки. Впрочем и сами ще се убедите, стига единствено да опитате...
 

Водолей

Редно е през днешния ден да се замислите, с каква цел ще говорите на своя обичан човек това или това. Постарйте се да стигнете до същността, с цел да не съжалявате след това за непредвидените и неприятни последици, които доста биха надминали упованията.

Добре е да идете на профилактичен обзор при лекаря си.
 

Риби

Когато сте принудени ненадейно да вземете решение, обгръща Ви боязън от носенето на отговорност. Няма нищо ужасно в това, под напън да кажете на обкръжаващите да им кажете това, което по Ваше мнение биха желали да чуят, тъй като след това може да се премислите. Най-добрата тактичност за този ден е, да осъзнаете, че въпреки и да имате някаква власт над личния Ви живот, нещата не се въртят към Вас. И не постоянно последната дума е Ваша...
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР